Tattoo majstori otkrili tko se bolje nosi s boli - muškarci ili žene

Screenshot: TikTok

AUSTRALSKI tattoo majstori otkrili su podnose li bol bolje muškarci ili žene. U 30-sekundnom videu dvoje od troje slaže se da su to žene.

"Djevojke sigurno - o tome ne treba ni raspravljati. Djevojkama ide puno bolje nego muškarcima", kaže prvi majstor kroz smijeh. Zatim isto mišljenje daje ženska umjetnica: "100 posto žene. Iz nekog razloga podnose bol bolje od muškaraca."

Ipak, treći tattoo umjetnik misli drugačije. On smatra da se to razlikuje od osobe do osobe i da se ne temelji nužno na spolu.

@markdtattoo Who do you think sits better getting a tattoo? #tattooartists #tattootiktoks #tattooartistsoftiktok #sydneytattoo ♬ original sound - MARKD | Sydney Tattoos

"Mnogi kažu žene, ali to je individualno. Ovisi o pojedincu", pojasnio je.

Video je u samo jednom danu skupio čak 1.2 milijuna pregleda, a stotine su dale svoje mišljenje o ovoj temi.

"Bol koja nastaje tetoviranjem nije gora od menstrualnih grčeva", "Mi smo doslovno rođene da rađamo, mi smo jače", "U usporedbi s trudnoćom, tetoviranje je umirujuće, ali slažem se s posljednjima tipom", neki su od komentara.

Unatoč uvriježenome mišljenju da žene lakše podnose bol, istraživanja su pokazala da bol zapravo bolje podnose muškarci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.