Joe Bastianich dolazi u istarski San Rocco

Foto: Instagram/joebastianich

U SAN ROCCU u Brtonigli sutra gostuje Joe Bastianich.

"Veselimo se sutrašnjoj večeri i dolasku našeg dragog gosta Joea Bastianicha", najavili su danas iz San Rocca, zajedno s uživanjem u Bastianich vinima.

Tko je Joe Bastianich?

Joseph Bastianich (rođen 17. rujna 1968.) američki je ugostitelj, vinar, autor, televizijska ličnost i glazbenik talijansko-hrvatskih korijena. Zajedno sa svojom majkom, a ujedno i poslovnom partnericom Lidijom Bastianich, suvlasnik je trideset restorana.

2010. godine udružili su se s biznismenom Oscarom Farinettijem kako bi doveli Eataly, poznati talijanski brend i svojevrsnu tržnicu hrane i vina do Bostona, Chicaga, Las Vegasa, Los Angelesa, New Yorka i Londona. Ako pratite američki Masterchef, upravo ste ondje u žiriju mogli gledati i Joea.

Par riječi o San Roccu

2004. staro obiteljsko imanje pretvoreno je u ekskluzivno turističko naselje, odnosno hotel. Iako se nalazi u samom središtu Brtonigle, okružen je velikim parkom i maslinikom. U sklopu hotela San Rocco nalazi se elegantan restoran koji je nastao iz prostorija bivšeg podruma u kojem su se proizvodila vina obitelji Fernetich - malvazija i istarski teran.

Ponudu temelje ponajviše na tipičnim sezonskim istarskim specijalitetima, a chef Teo Fernetich jednom je prilikom s Index Receptima podijelio i par svojih najdražih kreacija, koje možete pronaći na ovom linku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.