Malo drame: Gordon Ramsay ostao zaprepašten paniranim sendvičem slavnog TikTok kuhara

Foto: Instagram/gordonramsay

JEDAN od najpopularnijih kulinarskih influencera, japanski chef i TikTok zvijezda Bayashi.tiktok osvojio je srca milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Njegov TikTok račun broji više od 47 milijuna pratitelja s ukupno 1.4 milijarde lajkova.

Ovaj talentirani kuhar je prepoznatljiv po svom energičnom i zanimljivom stilu pripreme neobičnih jela. U svojim videozapisima uglavnom nudi originalne recepte koje je sam smislio, a TikTok ga je 2022. godine uvrstio na listu najvećih otkrića u kategoriji hrane. Osim na TikToku, ovaj popularni chef također je aktivan na drugim društvenim platformama poput Instagrama i YouTubea, a procjenjuje se da je svojim objavama od 2020. godine zaradio preko 3 milijuna dolara.

Nedavno je objavio videozapis koji je privukao pozornost najpoznatijeg slavnog kuhara Gordona Ramsayja. U tom videu Bayashi je predstavio zanimljiv recept u kojem je kiseli krastavac napunio hrenovkom, omotao u krišku sira i kruha, prelio umućenim jajima, uvaljao u krušne mrvice pa ispekao u tavi. Kako je na to reagirao Gordon, pogledajte u videu.

Neke stvari nisu predviđene za punjenje

Bayashi je započeo svoj recept mjerenjem duljine hrenovke, što je odmah izazvalo negodovanje kod Ramsayja. Potom je izmjerio duljinu kiselog krastavca, što je samo dodatno zbunilo Gordona te je počeo vikati kako ovo ne sluti na dobro.

@gordonramsayofficial #duet with @bayashi.tiktok some thjngs arent meant to be stuffed 😳 #ramsayreacts #TikTokFood ♬ オリジナル楽曲 - バヤシ🥑Bayashi

Kada je shvatio da Bayashi planira napuniti kiseli krastavac hrenovkom, Ramsay je postao vidno unezvjeren i počeo je ubrzano ponavljati riječ "ne". Komentirao je kako se ovdje radi o Wellington krastavcu, a kad je saznao da Bayashi namjerava pohati svoju kreaciju, izrazio je dodatno negodovanje i poručio Bayashiju kako jede previše pohane hrane.

Ramsayju se ova kreacija nikako nije svidjela, iako je primijetio da razumije koncept pohanja kiselih krastavaca, no sve ovo zajedno je previše. Video je završio s Gordonovim usklikom: "Prestani, mali!"

Izvorni video, kao i Ramsayjev komentar u kratkom vremenu privukli su gotovo milijun lajkova, a na vama je da odlučite sviđa li vam se ova jednostavna, ali neobična kreacija slavnog japanskog kuhara.

Biste li probali ovakav panirani sendvič ili se slažete s Gordonom Ramsayjem da kiseli krastavci nisu namirnica koju bi trebalo puniti? Bez obzira na različite stavove, jedno je sigurno - Bayashi svojim originalnim kreacijama nastavlja osvajati kulinarski svijet društvenih mreža.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.