ANKETA Izašle su crocsice za pse. Biste li ih kupili svom ljubimcu?

Foto: crocs.com

Tvrtka Crocs udružila se s Barkboxom, tvrtkom specijaliziranom za proizvode za kućne ljubimce, te izbacila ograničenu seriju obuće za pse, nazvanu Dog Crocs. Novost su objavili na Instagramu uz poruku: "Kad vlasnici počnu sličiti svojim psima" i fotografiju žene u ružičastim crocsicama te psima u istoj obući u ružičastoj i zelenoj boji.

Na svojoj stranici Crocs objašnjava da "modeli za pse dolaze u dvije boje koje svijetle u mraku i tri veličine kako bi pristajali psima svih veličina". Uz to, dostupna je i klasična verzija Crocs obuće za odrasle što omogućava savršeno usklađivanje s ljubimcima.

Reakcije obožavatelja podijeljene. Žale se na visoku cijenu i manjak veličina

Očekivano, reakcije su bile burne. Dok su neki oduševljeno komentirali ideju, drugi su se zapitali zašto ne postoje crocse za mačke. Mnogi su također izrazili zabrinutost hoće li najveće veličine odgovarati većim pasminama, poput bernardinca ili doga. Na TikToku, komentatori su imali oprečna mišljenja, a video tiktokerice iz Kalifornije dodatno je užario raspravu kada je otkrivena cijena ovog modnog dodatka. Naime, crocse za pse koštaju 49.99 eura.

@tednotlasso MSCHF could never!!! genius dog clogs getting them for all my dog dads and dog moms #crocs #crocsfordogs #petcrocs #dogshoes #barkbox #dogsoftiktok ♬ original sound - ted (not lasso)

Moda ili pretjerivanje?

Dok su neki slavili inovativnost i dizajn, mnogi su kritizirali visoke cijene. "Pedeset eura za pseće crocse je ludilo! To je cijena naših crocsa", napisao je jedan korisnik.

U razgovor se uključila i konkurentska marka Wagwear koja je na Instagramu poručila: "Već imamo obuću koja je napravljena za pse - i to smo mi pokrenuli!" Brojni pratitelji podržali su ovaj stav, dodajući kako su njihovi modeli namijenjeni za različite terene i vremenske uvjete.

Bez obzira na podijeljene reakcije, Crocs se i dalje uspješno pozicionira kao modni brend među mlađom generacijom, a suradnje s Balenciagom i Disneyjem pokazuju da ne prestaju s inovacijama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.