Jazavčar ušao u dječju sobu pa svojom gestom rastopio vlasnike

Screenshot: TikTok

Kada je u obitelj iz SAD-a stigla beba, njihov jazavčar, Wilbur, odmah je znao što mora učiniti. Postao je stariji "brat" i bio je spreman učiniti sve kako bi se osjećala voljenom i sigurnom.

Od prvog trenutka kada su se upoznali, Wilbur je pokazao posebnu nježnost prema bebi. Najslađi način na koji je to izrazio bio je dijeljenje svojih najdražih igračaka. Za psa, podijeliti igračku znači mnogo više nego što se možda čini. Pseće igračke su poput blaga, stoga Wilburova spremnost da bebi poklanja svoje plišane prijatelje dokazuje pravu ljubav i velikodušnost.

U trenutku koji su uspjeli zabilježiti na videu, Wilbur donosi bebi plišanu ljamu u nadi da će je obradovati. No, kao što to obično biva s bebama, ona je u tom trenutku spavala pa je Wilbur morao strpljivo čekati. Mirno je sjedio pored njezinog krevetića, a pogled prema vlasnicima otkriva koliko mu je stalo do toga da njegova "sestrica" primi njegov dar čim se probudi.

@wilbur_minidox No matter how many things I have to get done, I will ALWAYS take the time to tell him and show him how much I love the gift he brought to us 🫶🏼 This boy pulls at my heartstrings at least 9000 times a day 😭 he has the sweetest soul 🥹 #dog #dogsoftiktok #dachshund #dachshundsoftiktok ♬ Sparks - Coldplay

Snimka Wilburove geste ubrzo je osvojila korisnike TikToka i prikupila više od 228 000 pregleda. Oduševljeni korisnici složili su se da ovaj pas pokazuje kako izgleda prava ljubav.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.