Konj usred jahanja odlučio da je vrijeme za kupanje u moru

Screenshot: TikTok

JAHANJE na plaži san je mnogih ljubitelja konja, pa čak i onih koji nikada nisu sjeli u sedlo. Romantična vizija galopiranja po pijesku uz zvuk valova i miris morske soli zvuči kao prizor iz filma. No, stvarnost ponekad donosi neočekivane preokrete, u što se uvjerila i jedna jahačica.

Sve što je htjela bilo je lagano jahanje uz obalu, ali njezin konj imao je sasvim druge planove. Dok je jahala duž plaže, konj je iznenada odlučio leći u plićak.

Dok se činilo da će se konj prevrnuti, jahačica je u zadnji čas skočila s njega, vrišteći i pokušavajući spriječiti svog tvrdoglavog ljubimca da prekrije sedlo pijeskom.

Iako je konj naposljetku ustao, nije prestao s igrom u vodi. Svaki put kad bi mu se vlasnica približila, energično bi prskao more kopitima, jasno pokazujući da je njemu ovo savršeno mjesto za zabavu, a ne za jahanje. Pogledajte video.

@expohorses #expohorses #horses #equino #flyp? #jLiss #aquaairpower #potros #potro #лошадь #caballos #cavalo #capallove #häst #konj #pferd #equitacion #purasangre #hipismo #equitationpassion #entrelazosllaneros #ecuestre #rodeo #rodeowrecks #rodeoclown #rodeodrive #rodeolifestyle ♬ sonido original - expohorses
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.