Pas spašen iz poplava ne prestaje grliti reportera. Snimka će vas raznježiti

JUŽNI Brazil ovog se mjeseca susreo s razornim poplavama koje su prouzročile velike štete. Tisuće stanovnika bile su prisiljene potražiti nova utočišta nakon što su izgubili svoje domove, ali nisu samo ljudi pogođeni. Brojni ljubimci izgubili su svoje vlasnike ili su odvojeni od svojih obitelji.

Na sreću, improvizirana skloništa za životinje pomažu im da prežive. Ipak, uvjeti u skloništima daleko su od standarda na koje su ljubimci navikli. Nedavno je reporter Paulo Mathias iz SBT-a posjetio jedno takvo sklonište u sklopu snimanja televizijskog priloga o naporima da se pomogne životinjama usred prirodne katastrofe.

Tijekom prijenosa uživo Mathias je upoznao jednog spašenog psa koji je u poplavi izgubio obitelj. Pas se približio Mathiasu i počeo grliti njegovu nogu kako bi se utješio. Reporter je komentirao kako ga je događaj silno ganuo te da je ovo dokaz koliko je posjet skloništima u ovakvim katastrofama zapravo važan.

@chegamaissbt Paulo Mathias foi abraçado por cachorrinho em um abrigo no Rio Grande do Sul. #ChegaMais #sosriograndedosul ♬ som original - Chega Mais

Reporter je kasnije podijelio snimke posjeta na internetu. Budući da se obitelj ovog psića još uvijek vodi kao nestala, Mathias ga je odveo svojoj kući.

"Usred kaosa nastalo je prijateljstvo", napisao je Mathias.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.