VIDEO Olivia i njezin brat uživaju u nestašlucima. Pogledajte ih

Foto: Meri Perivancich

SIMPATIČNI tvorovi Olivia i Gringo oduvijek žive zajedno i njihova je povezanost svake godine sve jača. No, svaki brat i sestra ponekad gnjave jedno drugog, a video koji je njihova vlasnica Meri Perivancich podijelila s nama to i dokazuje.

"Svake godine udruga za ljubitelje tvorova Tvorum radi kalendar sa slikama tvorova pa smo htjeli fotografirati Gringa na jastučiću, znajući da će ostati kako ga stavimo. Međutim, nije trebalo dugo da dođe sestra Olivia i počne ga gnjaviti", rekla je vlasnica.

U videu možete vidjeti Gringa koji mirno leži na jastuku, koji je vlasnica pripremila za njegovo fotografiranje. Olivia je odlučila da je ovo pravi trenutak za novi nestašluk, pa je došla do Gringa i zamotala ga poput tortilje. Nakon što je to napravila, brzo je pobjegla. Gringo se nije osobito uzbudio i samo je nastavio mirno ležati.

 

Vlasnica je naglasila da su njezini tvorovi potpuno različitog karaktera, iako se odlično slažu. Olivia je jako energična pa izgleda kao da su joj baterije uvijek na 100%. Nema mira, uvijek je aktivna i razigrana te spremna za novi nestašluk. Gringo je potpuna suprotnost - tih, pristojan, ljubazan, lijen i uspavan, ali kada je igra u pitanju, spreman je za sve.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.