Djelatnica azila pronašla je neočekivanog uljeza među mačkama, video je hit

Screenshot: TikTok/@sovereign.warrior.being

ALICIA Dreyer, djelatnica skloništa za napuštene pse iz SAD-a, oduševila je korisnike TikToka svojom nedavnom objavom.

Dreyer je objasnila da su u njezino sklonište nedavno došle tri starije mačke kojima je odlučila pomoći, iako se inače ne bavi udomljavanjem mačaka. Jedan dan, tijekom posjeta mačkama, u jednom od kaveza dočekao ju je neočekivani uljez. Naime, mladunac oposuma ušuljao se u sklonište i pronašao je utočište među mačkama. Dreyer je u komentarima napisala da joj nije jasno kako se to dogodilo i kako ga mačke nisu napale.

@sovereign.warrior.being #sendhelp #babypossum #rescue ♬ original sound - Alicia🦋🍉🍉🍉

U jednoj od kasnijih objava, djelatnica skloništa otkrila je da je riječ o ženki oposuma koju su djelatnici odlučili nazvati Daisy. Daisy je trenutno na rehabilitaciji i bit će puštena u divljinu kada odraste.

Viralna objava je u periodu od dva tjedna skupila više od 4,3 milijuna pregleda i preko četiri tisuće komentara.

"Iz iskustva ću ti reći ovo: ta beba oposuma može se bez ikakvih problema zavući u te prostore", napisala je jedna gledateljica u komentarima.

"Mačke se obično dobro slažu s oposumima. Moj stari susjed imao je kućicu za mačke lutalice i često sam ih viđala kako se odmaraju s oposumima", dodala je druga.

"Možda se primio za mačku. Primijetila sam da se oposumi instinktivno pokušavaju zakvačiti za bilo što kada izgube mamu", dodala je treća.

"Jadničak, samo je tražio sigurnost i toplinu", napisala je četvrta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.