Srceparajuće upozorenje: Ne ostavljajte psa kad napušta svijet, očima će vas tražiti

Foto: Pixabay

SVAKI vlasnik psa strepi od dana kada će se morati oprostiti od svog vjernog prijatelja. Iako su takvi trenuci emocionalno teški, tiktokerica Syd upozorila je koliko je važno ne pustiti pse da umru sami.

"Ovo je upozorenje za sve vlasnike kućnih ljubimaca", rekla je na početku videa, a potom je prepričala što je pročitala u jednom članku.

"Kada dođe trenutak da vaš ljubimac napusti ovaj svijet, kod veterinara možete odabrati hoćete li biti uz njega ili ćete pričekati u čekaonici", dodala je.

Najpotresnije joj je bilo saznanje da psi u posljednjim trenucima traže svoje vlasnike.

"Ako mislite da ćete to moći izdržati, svakako ostanite uz svojeg ljubimca. Njegove će oči tražiti vas, nemojte ga ostaviti samog", upozorila je.

@sydneemorris23 That article was talking to veterinarians and it broke my heart 💔#petownersoftiktok #lossofapet ♬ original sound - Syd

Unatoč tome što sama nikad nije izgubila kućnog ljubimca, Syd je rekla da je to iskustvo jednako gubitku bliske osobe.

Video je skupio gotovo pola milijuna pregleda, a vlasnici su u odjeljku za komentare podijelili svoja iskustva.

"Odmah nakon što su mu dali injekciju, pas je pogledao prema meni i zavijao do kraja. Nikada neću zaboraviti taj zvuk", komentirala je jedna osoba.

"Kad je moj pas umirao, nije imao energije i nije se micao, ali neposredno prije smrti, mahnuo je repom i podignuo glavu te pogledao prema meni", kaže druga.

"Ostao sam sa svojim psom do kraja i to je bila najtraumatičnija stvar ikada", prisjetio se treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.