Video mačića s poteškoćama u kretanju topi srca

Screenshot: TikTok

MAČIĆI i štenci ponekad imaju velike šanse da ne prežive u prvih nekoliko tjedana ili mjeseci nakon rođenja zbog komplikacija, urođenih mana ili bolesti. Srećom, postoje iznimke.

Udomiteljica Emilie nedavno je na TikToku objavila video u kojem prikazuje Alvina, malenog mačića s poteškoćama u kretanju. Predan je udomiteljici zajedno sa svojom braćom, Simonom i Theodorom.

@emiliexfosters Meet Alvin (+ Simon & Theodora) ❤️ #fyp #foryou #fosterkittens #cerebellarhypoplasia #wobblycat ♬ original sound - Emilie

U videu, Emilie navodi kako Alvin ima cerebelarnu hipoplaziju, stanje u kojem dio mozga odgovoran za ravnotežu nije potpuno razvijen. Ipak, to ga ne sprječava da bude aktivan i da se igra sa svojom braćom.

"Njegova kvaliteta života uvijek će mi biti na prvom mjestu", rekla je u isječku. "Za sada, on je sretan mačić koji ne zna da je drugačiji i stvarno se nadam da ću moći poboljšati njegovu mobilnost."

Otkad je objavljen, video je skupio preko 480.000 pregleda i više od 780 komentara. Neki su se poistovjetili s Emilie i komentirali kako i onu imaju ljubimce s istom dijagnozom.

"Moj mačak isto ima cerebelarnu hipoplaziju. Iako ima 13 godina, još uvijek ima problema s kretanjem, ali osim toga, sasvim je dobro", napisao je jedan korisnik.

Druga korisnica je podijelila: "Životinje s invaliditetom uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.