Snimka igre mladunčeta magarca ljudima uljepšala dan: "Ne mogu prestati gledati"

Screenshot: TikTok

KATIE Van Slyke nasmijala je svoje pratitelje i korisnike TikToka videozapisom mladunčeta magarca imena Pico, i trenutkom u kojem ga je ulovila kako se igra i veselo trčkara. 

Maleni Pico odlučio se zabaviti i počeo trčati u krug, a potom je odlučio malo gnjaviti svoju mamu koja je dobila nekoliko trenutaka predaha od ovog energičnog mladunčeta. Od objave, simpatičan videozapis pogledan je deset milijuna puta, a mnogi ljudi koji su pogledali video, u komentarima su napisali da im je uljepšao dan. 

"Ne možete me uvjeriti da se ovo mladunče ne ponaša kao sva naša djeca", "Ovo je toliko slatko. Ne mogu prestati gledati", "Nisam očekivala da će mi video bebe magarca uljepšati dan, ali ovo mi je baš trebalo danas", "Znala sam da su mali magarci slatki, ali ovo nije realno. Spremit ću si ovaj video i gledati ga kad budem tužna", samo su neki od niza pozitivnih komentara.

@katievanslyke Pico Zoomies🫏💨 #minifoal #foalsoftiktok #donkeyfoal #minidonkey #minidonkeysoftiktok #babydonkey ♬ original sound - Katie Van Slyke
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.