VIDEO Marli isprva nije voljela vodu, sada uživa u plivanju i aktivnostima u vodi

Foto: Ana-Marija Drljo

DVOGODIŠNJA kujica Marli prava je zvijezda na svakom izletu u prirodu na koji ode sa svojom vlasnicom. Video koji je Ana-Marija Drljo podijelila s nama nastao je 21. lipnja na Marlinom rođendanu koji su provele u Hrvatskom zagorju.

Marli na snimci hvata drveni štap koji je veći od nje, zatim ga provlači kroz plitak potok. Video je nastao sasvim slučajno, kaže vlasnica. Nije planirala snimati kako njezina sestra baca ogroman štap za Marli, ali je u želji da isproba kameru na novom mobitelu slučajno zabilježila ovaj simpatičan trenutak.

 

Vlasnica je ispričala da se ljubav prema plivanju kod njezine kujice dogodila kada su prvi put otišle na izlet do kanjona rijeke Kamačnik. Marli se ranije bojala vode i nije joj se željela približiti, no kada se dogodio ovaj sudbonosni izlet, bez razmišljanja je uletjela u rijeku.

Ana-Marija Drljo kaže da je od tog trenutka plivanje u vodi omiljena aktivnost njezine Marli, posebno za vrijeme ljetnih vrućina.

"Bitno je naglasiti da kupanje (u smislu pranja u kadi ili tušu) i dalje ne voli, ali je zato naučila razliku između riječi 'kupati' i 'plivati'. Zna da, kada kažemo da Marli ide plivati, ide u rijeku, jezero, more ili potok", kaže nam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.