VIDEO Goldy je prvi put došla na more. Ovako uživa u sladoledu

Foto: Terezija Luić

LJETO je pravo vrijeme za avanture na plaži, a nema ništa ljepše od godišnjeg odmora u društvu naših ljubimaca. Terezija Luić, vlasnica dvogodišnje pomeranke Goldy, podijelila je video njihovog ovogodišnjeg ljetovanja na psećoj plaži Monty's Dog Beach u Crikvenici. U videu Goldy pohlepno liže pseći sladoled koji joj je vlasnica kupila. Oko njih nema mnogo ljudi pa Goldy i vlasnica mogu neometano uživati u pogledu na morsko plavetnilo i zvuku glazbe koja dopire iz bara iza njih.

 

"Inače živimo u Slavonskom Brodu, pa smo se odlučili osvježiti u Crikvenici. Monty's Dog Beach bila je naš izbor jer smo Goldy svakako željeli povesti sa sobom na ljetovanje. Mogu reći da smo jako zadovoljni. Na plaži nam je bilo odlično, a Goldy je stekla i neke nove prijatelje", rekla je Terezija Luić.

Ovo je prvi put da je bila na moru s Goldy, ali iskustvo joj se toliko svidjelo da će ga svakako ponoviti još nekoliko puta ove godine. Vlasnica naglašava da je putovanje, a posebno ljetovanje sa psom, veoma opuštajuće te da bi ga preporučila svim vlasnicima.

Što se tiče ponude, na ovoj psećoj plaži nalazi se, osim bara za pse, i bar za ljude, tako da nijedan gost neće ostati žedan. Plaža je šljunčana, a psi se na njoj neometano igraju i šeću sa svojim vlasnicima. Kako je naša sugovornica napomenula, često se i igraju zajedno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.