Pas misli da je izgubio vlasnicu, njegovo paničarenje u parku slama srca

Screenshot: TikTok/@sunnysideup_nocheese

KORISNICA TikToka @sunnysideup_nocheese na svom je profilu podijelila viralnu snimku koja je slomila srce brojnim gledateljima.

Snimka prikazuje njezinog tulearskog psa (Coton de Tulear) nazvanog Pazuzu, kako u panici trči po parkiću za pse jer ne može pronaći svoju vlasnicu. Dok se drugi psi igraju, Pazuzu trči u krug i ignorira sve što se događa oko njega. Čim je ugledao svoju vlasnicu, psić je počeo šprintati sve dok nije došao do svoje najdraže osobe.

@sunnysideup_nocheese His little sprint 🥹#coton #cotondetulear #puppy #dog #puppytok #cutepuppy #dogsoftiktok ♬ original sound - Pazuzu🐶&Sunny☀️

Kako navodi Američki kinološki savez (AKC), tulearski psi uzgajani su kako bi bili društvo aristokratima s Madagaskara. Ovi mali, ali živahni psi, toliko su privrženi svojim vlasnicima da ne žele biti odvojeni od njih ni jedan trenutak.

Snimka koju je @sunnysideup_nocheese podijelila na TikToku skupila je više od 1,6 milijuna pregleda i oko 1300 komentara. "Jadničak", "Počeo je paničariti", "Izgledao je zabrinuto", "Ovo me je rasplakalo", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.