Žena pronašla mačića i dovela ga kući: Reakcija nervoznog pitbula sve je iznenadila

Screenshot: TikTok

Kada je Lia Salmai čula tužno mijaukanje ispod haube susjedova automobila, nije ni slutila da će ta situacija promijeniti njezin život. Pod haubom je pronašla napušteno, nekoliko dana staro mače. Lia je odmah osjetila želju da malom mačiću pruži dom, no brinula se kako će njezin pitbul, Major, reagirati na tako krhko biće.

Iako je Major dobroćudan, određeni podražaji uzrokuju mu iznenadne i nagle promjene ponašanja.

"Bila sam nervozna, ne zato što sam mislila da će Major namjerno povrijediti mačića, već zbog njegove osjetljivosti na podražaje i jer je mačić bio tako malen i osjetljiv." rekla je Lia za Newsweek.

Srećom, svi njezini strahovi pokazali su se neopravdanima kad je Major prvi put ugledao malenog mačića kojeg je nazvala Mr. Mittens. Činilo se kao da je Major odmah shvatio koliko je mačić ranjiv i nježno mu se približio, kao da mu želi biti uz njega. Od tada su pas i mačić nerazdvojni.

Lia je podijelila snimku ovog neočekivanog prijateljstva na TikToku, gdje su mnogi korisnici bili dirnuti toplom vezom između Majora i Mr. Mittensa. Video je brzo prikupio više od četiri milijuna pregleda, a možete ga pogledati u nastavku.

@lia.salmai

watching them together makes my heart melt🥹❤️

♬ original sound - ringo
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.