10 najpopularnijih Instagram objava u povijesti

Marko Picek/PIXSELL

Na temelju broja lajkova do svibnja 2024. godine ovo je 10 najpopularnijih Instagram objava u povijesti. Među njima je najviše objava Lea Messija (četiri) i Cristiana Ronalda (tri). Njih dvojica su ujedno i najpraćenije osobe na toj društvenoj mreži.

10. @leomessi - 32.7 milijuna lajkova

Deseto mjesto zauzima Messi s objavom u kojoj s Ronaldom igra šah u reklami za Louis Vuitton. Ovo je druga objava iste kampanje koja se našla na listi najpopularnijih.

9. @cristiano - 34.0 milijuna lajkova

Deveta najpopularnija objava je Ronaldova fotografija nakon ispadanja Portugala sa Svjetskog prvenstva 2022. godine. Unatoč tužnom ishodu, objava je postala megapopularna.

8. @jiangzhibin24 - 34.2 milijuna lajkova

Osmo mjesto zauzima videosnimka zalaska sunca koju je objavio jedan "necelebrity" korisnik @jiangzhibin24. Ovaj opuštajući video očarao je mnoge korisnike Instagrama.

7. @cristiano - 34.2 milijuna lajkova

Sedmo mjesto ima ponovo Cristiano Ronaldo s objavom u kojoj je najavio potpisivanje ugovora za nogometni klub iz Saudijske Arabije Al Nassr.

6. @leomessi - 34.2 milijuna lajkova

Šesta najlajkanija objava je opet Messijeva, ona slavlja u Argentini povodom osvajanja Svjetskog prvenstva.

5. @leomessi - 41.8 milijuna lajkova

Na petom mjestu je još jedna Messijeva objava na kojoj je pozirao u avionu s trofejem Svjetskog prvenstva.

4. @cristiano - 42.5 milijuna lajkova

Četvrto mjesto zauzima objava Cristiana Ronalda, gdje on i Messi zajedno igraju šah u reklami za Louis Vuitton. Fotografija iz iste kampanje, ali na Messijevom profilu je deseta najlajkanija.

3. @leomessi - 54.5 milijuna lajkova

Treća najpopularnija objava ponovo pripada Messiju, to je fotografija na kojoj spava u krevetu s trofejom Svjetskog prvenstva.

2. @world_record_egg - 60.1 milijuna lajkova

Na drugom mjestu je sada već kultna fotografija jajeta, koja je oborila rekord za najviše lajkova na Instagramu već nekoliko tjedana nakon objave. Ova objava je izazvala globalni fenomen i postala simbolom internetske kulture.

1. @leomessi - 75.4 milijuna lajkova

Najpopularnija objava na Instagramu pripada (nećete vjerovati) Lionelu Messiju, na fotografiji on i njegovi suigrači slave osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.