Biste li ovo nosili za Božić? Ženina zelena haljina podijelila je internet

Foto: Reddit

Obožavateljica mode obratila se Redditu i upitala može li haljinu koju je nosila ljetos na vjenčanju ponovno odjenuti za božićnu zabavu na poslu. Njezina je objava izazvala veliku raspravu jer neki korisnici kažu da je previše ljetna i izazovna za tu priliku.

Žena iz Bristola javila se u temi PlusSizeFashion tražeći feedback o svom outfitu. Podijelila je sliku na kojoj nosi asimetričnu zelenu haljinu, koja joj se s jedne strane spušta ispod koljena, u kombinaciji s otvorenim petama.

Thinking about this for work Christmas party
byu/peregrine_midnight inPlusSizeFashion

"Nosila sam ovu haljinu ljetos na vjenčanju. Mislite li da bi to bilo u redu za moj božićni domjenak na poslu? Nemam mnogo haljina koje mi se sviđaju. Nemam samopouzdanja u haljinama i teško mi je pronaći one koje pristaju mojim grudima i stražnjici. Hvala vam", napisala je.

Korisnici podijeljeni

Korisnici su se brzo javili sa svojim mišljenjima i pohvalili haljinu. "Haljina je prekrasna, a ti izgledaš sjajno u njoj. Po mom mišljenju malo je previše ljetna za božićnu zabavu. Pretpostavljam da to ovisi o mjestu i kodeksu odijevanja", napisao joj je netko.

Jedna korisnica joj je predložila da haljinu upotpuni uz tamnije dodatke poput tamnozelenog šala/kardigana, kao i uz tamnije cipele i neke najlonke/tajice koje bi bile prikladnije za zimu. Drugi se složio: "To je ljetna haljina pa ćete je svakako htjeti stilizirati za zimu s tajicama i jaknom."

Međutim, neki su korisnici haljinu nazvali "previše ljetnom" i "previše otvorenom" za događaj na poslu. Netko je objasnio: "Sviđa mi se haljina na tebi, ali dekolte je predubok, a prorez sa strane također je malo previše za zabavu u poslovnom društvu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.