Novi problemi za Britney Spears i njezinog dečka: "Nikad više neću biti s muškarcem"

Foto: Instagram/Profimedia

Britney Spears na Instagramu je podijelila objavu s Instagram računa The Random Vibez na kojoj piše: "Njezin stav je divlji, ali srce joj je zlatno". U trenutku objave njezin opis bio je: "Jebeno slobodna! Nikad više neću biti s muškarcem dok sam živa." Međutim, Britney je ubrzo izbrisala svoj opis i zamijenila ga posvetom izvornom autoru fotografije, piše The Sun.

Problemi s dečkom

Nakon ove objave Britney je objavila dva videa u kojima pokazuje dvije nove haljine. Oba videa su popraćena pjesmom Elle King Ex's & Oh's. Već se neko vrijeme u medijima govori o problemima koje Britney ima s dečkom Paulom Solizom.

Podsjetimo, hitne službe su u svibnju ove godine reagirale na incident između Britney Spears i njezina dečka u hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu. "Primili smo poziv na 911 s informacijom o ozlijeđenoj odrasloj ženskoj osobi. Pozivatelj nije imao puno informacija o ozljedi. Poslali smo jedno vozilo na mjesto događaja", rekao je predstavnik vatrogasaca Los Angelesa.

Britney viđena kako iz hotela izlazi u donjem rublju

Pjevačica je viđena kako izlazi iz hotela bosa, u donjem rublju, umotana u deku i držeći jastuk u rukama. Nakon incidenta izvori su rekli da su prijatelji pjevačice jako zabrinuti zbog njezine veze sa Solizom, a jedan je prijatelj rekao: "On je loša vijest od samog početka."


U kolovozu 2023. počelo se pisati da se Spears "zbližava" sa Solizom, svojim bivšim kućepaziteljem, ali upućeni su u to vrijeme govorili da su zabrinuti zbog njegove kriminalne prošlosti. Sudski zapisi pokazuju da je optužen za više prekršaja, pa čak i za kazneno djelo posjedovanja vatrenog oružja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.