Daniela Gračan otkrila detalje obnove bračnih zavjeta, na slavlju pjevala Alka Vuica

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Instagram

Daniela Gračan i njezin suprug Nenad obnovili su zavjete povodom 25 godina braka u crkvi svetog Jurja u Lovranu. 

Na ceremoniji je, osim njihovih kćeri Laure, Eme i Alme, bilo još 60-ak uzvanika. 

"Imali smo u planu obnovu zavjeta, to je trebalo biti u Vatikanu na dan našeg vjenčanja i planirali smo da ćemo obnoviti zavjete tamo u krugu obitelji i kumova, ali suprug je već danas otputovao na okupljanje ženske nogometne reprezentacije i bilo je nemoguće sve realizirati s obzirom na njegov posao. Ovo je došlo spontano, počeli smo organizirati sve tjedan dana unaprijed, sve je ovisilo i o daljnjem plasmanu naše reprezentacije na Euru", ispričala je Daniela za Story.

Goste zabavljala Alka Vuica

"Bila bih ja još tu svašta nadodala, ali ispalo je simpatično. Na radni dan u tjednu okupili smo najbliže prijatelje i sve one koji su uvijek uz nas i prate odrastanje naših cura. Izradila sam poklone, htjela sam dodati nešto što sam sačuvala otprije 25 godina, riječ je o cvjetićima s našeg vjenčanja koje sam sačuvala. Tako da je svatko dobio dio te priče otprije 25 godina. Otvarali smo i vina koja su bila punjena prije 25 godina za naše vjenčanje, čuvala sam ih u podrumu za ovaj dan", dodala je Gračan.

Danielina i Nenadova kći Alma je u crkvi svirala violinu, a pjevala je operna pjevačica koja im je pjevala i na vjenčanju prije 25 godina. Kasnije je goste zabavljala Alka Vuica. Slavilo se do 5 sati ujutro. 

"Svi me pitaju za tajnu dobrog braka. Dobro je rekao svećenik - veliki ljudi su oni koji se raduju tuđoj sreći. Vjerujem da su svi oni koji su bili u crkvi iskreno bili sretni zbog nas i da su tu za nas. Bitno je razumijevanje, kompromis, podrška...", zaključila je Daniela. 

Podsjetimo, Daniela Gračan je jedina Hrvatica koja je osvojila titulu Kraljice svijeta 1989. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.