Diddy više nije pod nadzorom zbog opasnosti od samoubojstva, priprema se za suđenje

Foto: EPA

Sean Diddy Combs navodno više nije pod nadzorom zbog mogućnosti samoubojstva dok se priprema za suđenje za trgovinu ljudima radi seksualne eksploatacije, piše Page Six. "Fokusiran je i vrlo snažan", rekao je njegov odvjetnik za People u nedjelju. "Koncentrira se na svoju obranu i priprema za suđenje", dodao je.

Page Six je potvrdio da Combs boravi u spavaonici u pritvorskom centru. Reper je stavljen pod nadzor zbog mogućnosti samoubojstva nakon što mu je sudac odbio jamčevinu poslije uhićenja 16. rujna. U to vrijeme izvori su za People rekli da je odluka donesena kao "preventivna mjera jer je Combs u šoku i njegovo mentalno stanje nije jasno".

Diddy se izjasnio nevinim

Podsjećamo, repera su uhitili savezni agenti u New Yorku i optužili ga u kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem.

Ostat će u pritvoru nakon što je sudac odbio njegovo puštanje uz jamčevinu, a suočit će se s optužbama za trgovinu ljudima u seksualne svrhe i pranje novca uz brojne druge optužbe utemeljene na događajima od 2009. nadalje.

Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.