Nastup harmonikaša u Superstaru ušao u YouTube trending, ima 50.000 pregleda

Foto: Press

U subotu je počela nova sezona showa Superstar. U ovoj sezoni uveden je novitet - platinasta karta, a već u prvoj epizodi dobio ju je harmonikaš Leon Grd. 

Za nastup je spremio Žute dunje, ali i autorsku pjesmu. Video njegovog nastupa objavljen je na službenom YouTube kanalu showa, a od subote je skupio više od 50.000 pregleda. Popeo se na deseto mjesto hrvatskog YouTube trendinga. 

19-godišnjak dolazi iz malog mjesta pokraj Ivanca te za sebe kaže da svira po feštama i voli uveseljavati ljude. 

"Volim stare pjesme. U svijet glazbe me uveo djed, radio je kao konobar, bio je dosta među ljudima i pjevačima i dosta mi je pričao o tome. Time sam dospio u svijet glazbe", dodao je Leon. Curi i djedu posvetio je nastup. 

Oduševio žiri

Filip je udijelio Leonu i prigodni džeparac, a onda je Leon zasvirao Vatru u kaminu, svoju autorsku pjesmu. I Severina je nagradila Leonov trud, no onda je Tonči donio odluku koja je za Leona promijenila slijed natjecanja. Prvu platinastu kartu udijelio je upravo Huljić poručivši Filipu: "Sad ćeš ti vidjeti što je kićenje."

"Sjajan si, imaš staru dušu, lijepo mi je vidjeti da netko tako mlad to njeguje. Samo ti nama dođi", komentirala je i Nika. "Čestitam ti na svemu, baš si nas razveselio", dodala je Severina. "Ti si cijeli paket, uživamo, svaka čast", zaključio je Filip.

Što platinasta karta omogućuje kandidatu?

Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković imaju na raspolaganju platinastu kartu, koja im daje dodatnu moć, ali i odgovornost u donošenju odluke. Platinasta karta, naime, kandidatu koju je dobije daje posebne pogodnosti. Dobitnik platinaste karte preskače drugu fazu i ima pogodnosti u trećoj fazi natjecanja.

Još će tri kandidata dobiti platinastu kartu, dakle, jedan po članu žirija, a ostali će morati proći sve korake na trnovitom putu do uspjeha. Severini je kod dodjeljivanja platinaste karte važan prvi dojam. "Najvažnija je emocija i ono što ostaviš kao prvi dojam", otkrila je glazbenica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.