Lana Del Rey izazvala razdor u obitelji svog novog muža? Izvor tvrdi: Ljubomorna je

Foto: Instagram/Facebook

Pjevačica Lana Del Rey (39) nedavno se udala za turističkog vodiča Jeremyja Dufrenea (49). Sada je anonimni izvor ispričao za Daily Mail da je njezina velika ljubomora izazvala razdor između Jeremyja i njegove dugogodišnje bivše zaručnice Kelli Walsh (45). Navodno joj je Lana zabranila dolazak u njihov bračni dom kako bi vidjela svoju kćer. 

>>Udala se Lana Del Rey

Također, izvor tvrdi da je Lana slala poruke Jeremyju posljednje četiri godine njegove veze s Kelli. 

Izvor: "Pričali su i dok je Jeremy bio zaručen"

"Jeremy i Lana su krenuli razgovarati 2019. godine, ali nikad nisu prestali. U jednom mu je trenutku poslala poruku na društvenim mrežama i rekla da želi uzeti kratku pauzu, ali da je može nazvati bilo kad. To se događalo dok je bio zaručen s Kelli. Lana je znala da je Jeremy zaručen. Bio je iskren oko toga i imao je fotografije Kelli i djece na društvenim mrežama", rekao je izvor za medij.

Jeremy Dufrene i njegova bivša zaručnica Kelli Walsh započeli su vezu još kao tinejdžeri, kad je ona imala 16, a on 19 godina. Prekinuli su nakon godinu dana, a on se potom vjenčao s Ginom, s kojom ima dva sina i kćer. Nakon razvoda 2011. godine ponovno je počeo izlaziti s Kelli, s kojom je ostao u kontaktu svih tih godina.

Ubrzo su se i zaručili, ali nikad nisu stali pred oltar. Par je odgajao Jeremyjevo troje djece, kao i Welshinu kćer Alannu, koja još uvijek živi s njim. 

Kelli se nedavno preselila u Teksas, navodno kako bi se brinula o rođaku, ali je naposljetku ostala tamo zbog lošeg odnosa između nje i bivšeg. Međutim, prije nego što se preselila u Teksas, ona i Dufrene bili su na kampiranju, gdje mu je rekla da želi "više od njihove veze".

Lana ne dozvoljava Kelli da posjeti svoju kćer?

"Htjela je početi stvarati prave uspomene s njim, ali je Jeremy radio cijelo vrijeme. Stavljao je posao ispred svega, uključujući nju", rekao je izvor. Lana i njen suprug ovih su se dana uselili u kuću koju je on dijelio s Welsh, a navodno su pospremili sve njezine preostale stvari te joj ne dopuštaju da dođe i posjeti svoje dijete.

"Jeremy je rekao da joj nije dopušteno dolaziti u kuću nakon što je započeo vezu s Lanom, što ju je jako uznemirilo. Kellina biološka kći Alanna još uvijek živi s Jeremyjem, kojeg smatra svojim ocem. Ali nikad ju nije posvojio. Zbunjujuće je to što je njegova bivša supruga Gina uvijek bila u toj kući sa svojim novim suprugom, bili su jedna velika, miješana obitelj.

Tako da Kelli nije jasno zašto ih ne smije posjetiti. Jeremy je rekao da je Lana ljubomorna na nju zbog njihove duge povijesti. Tako da kad se uselila u kuću, uzeli su sve njezine stvari i stavili ih u skladište", rekao je izvor.

Istaknuo je da se Del Rey posebno htjela riješiti raznih kristala koje je Kelli ostavila u kući jer su oni "nosili jako puno energije". "Htjela je samo započeti novi život s njim i nije htjela nikakve komadiće prošlosti - pogotovo s njegovom bivšom s kojom je bio više od desetljeća", otkrio je na kraju izvor.

@chrislloydart #lanadelrey just walked past me and i lost it !!! #lana @Lana Del Rey #readingfestival #lanadelreyedit ♬ original sound - Chris Lloyd Art

Ovo je Lanin prvi brak

Podsjećamo, samo mjesec dana nakon što je otkriveno da je u vezi s Jeremyjem Dufreneom, pjevačica se udala za njega. Par je izmijenio zavjete u zaljevu u Louisiani, istom zaljevu gdje Dufrene vodi svoje popularne ture brodom po močvarama. Ovo je Lanin prvi brak. 

>>Ovo je novi dečko Lane Del Rey

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.