FOTO Sam Smith stigao na Lopud, pjevao na zabavi milijardera

Foto: DuList

BRITANSKI pjevač Sam Smith stigao je u Hrvatsku na poziv američkog milijardera i osnivača WhatsAppa, Jana Kouma, koji je sinoć organizirao zabavu u povijesnom zdanju samostana na Lopudu, piše DuList

Zabavljao VIP goste 

Na zabavi se pojavila probrana svjetska elita, a uz popularnog britanskog glazbenika nastupio je i njemački DJ i producent Steffen Linck, poznatiji kao Monolink. VIP gosti cijelo su popodne pristizali na otok, a dio uzvanika sletio je helikopterima na Nebulu, luksuznu jahtu na kojoj je milijarder sredinom kolovoza stigao u Hrvatsku. 

Pripreme za zabavu obavljane u tajnosti 

Pripreme za ekskluzivnu zabavu bile su obavijene velom tajne, a znatiželjni mještani Lopuda promatrali su dolazak tona opreme, koja se zatim unosila u samostan. Šuškalo se da bi se na zabavi mogla pojaviti i pjevačica Alicia Keys, no to se nije dogodilo, a Smith je, kao glavna zvijezda partyja, na Lopudu izveo niz svojih hitova. 

Inače, Smith je početkom kolovoza proslavio desetu godišnjicu debitantskog albuma In the Lonely Hour. DJ Monolink trenutno je na turneji i nastupat će u New Yorku, Meksiku i Argentini. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.