Hlače s jednom nogavicom posljednji su modni krik, milenijalci na aparatima

Foto: Profimedia

TRAPERICE niskog struka i plava sjenila samo su neki od trendova iz 90-ih koje je generacija Z vratila na velika vrata, na užas mnogih milenijalaca i generacije X. Međutim, modnim pistama zavladao je novi bizaran trend koji nasmijava mnoge.  

Hlače s jednom nogavicom posljednji su modni krik koji je nasmijao milenijalce. Naime, modne kuće Louis Vuitton i Bottega Veneta na nedavnim su modnim revijama predstavile ovaj nepraktični trend koji je milenijalcima vratio bolna sjećanja na dane kad su se preko hlača nosile suknje ili mini haljine. 

Bizaran trend s početka milenija   

Ova neobična modna izdanja često se kombiniraju s dugim topovima ili haljinama, što je milenijalce podsjetilo na nezgrapni trend koji je vladao početkom milenija, a nosile su ga zvijezde poput Miley Cyrus, Anne Hathaway i Brandy. 

Modni kreatori tvrde da hlače s jednom nogavicom nude priliku za samoizražavanje, no neki modni kritičari ovaj trend smatraju previše ekscentričnim. 

Modni kritičari nisu oduševljeni 

"Izgledale su poput hlača koje su se zakačile za kuku na vratima pa se jedna nogavica poderala", napisala je Vanessa Friedman, modna direktorica u New York Timesu.

  

Inače, ovaj odvažni trend prvi se put pojavio 2018. zahvaljujući američkom brendu Sarah Aphrodite. Godinu dana kasnije korejski brend Pushbutton predstavio je svoju verziju traperica s jednom nogavicom, no unatoč tome što je trendu pokleknula slavna pjevačica Celine Dion, ipak nije zaživio, prvenstveno zbog svoje nepraktičnosti.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.