Sestra Liama Paynea objavila emotivnu posvetu: Ne vjerujem da se ovo događa

Foto: Instagram

RUTH Payne, sestra pokojnog britanskog pjevača Liama Paynea, posvetila je emotivnu objavu svom pokojnom bratu, bivšem članu One Directiona koji je umro nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu. 

"Ne vjerujem da se ovo događa. Mnogo puta sam javno s ponosom hvalila Liama, ali nikad nisam previše govorila o tome kako je biti njegova sestra. Liam je moj najbolji prijatelj, nitko me nije mogao toliko nasmijati kao on", napisala je na Instagramu. 

"Odselio se kad je imao 17 godina kako bi slijedio svoje snove, to me natjeralo da konačno položim vozački ispit tijekom tjedana emisije uživo X Factora jer nisam mogla podnijeti pomisao da ne mogu doći do njega. Redovno sam vozila do njega kako bismo popili čaj nakon što bih završila s poslom", opisala je u objavi u kojoj je podijelila niz obiteljskih fotografija. 

"Volio je One Direction" 

"Liam je volio One Direction, volio je svoju braću i toliko smo pričali o tome. Puštao bi pjesmu za pjesmom koja je bila snimljena, ali nikad objavljena, a mi bismo sjedili i održavali mini 1D koncert. Liam je znao da me može nazvati bilo kada, bilo koji dan i da ću se javiti ili da ću ga voziti ako treba samo doći kući. Naši pozivi često bi rezultirali time da se smijem njegovim idejama i sljedećoj avanturi, pričali smo o njegovim planovima i rješavanju njegovih problema, ali bi uvijek završavalo s 'volim te, nedostaješ', 'volim te, Ru.'" 

"Liam je rođen s glazbom u venama" 

"Liam je rođen s glazbom u venama, bilo je jasno od malih nogu da jednostavno ima tu kvalitetu koja će ga učiniti zvijezdom. Mogla sam sjediti i slušati ga kako pjeva cijeli dan, što je zapravo dobar posao jer nikad nije prestajao! Nikad se neću umoriti od pogleda koji upućuje kad pokazuje nove pjesme, rekao bi 'slušaj glasno' i samo se cerio od ponosa na svoj rad. Čuvam bilješke u svom telefonu svih stvari koje hoću reći Liamu tako da, ako je neko vrijeme odsutan zbog posla, znam o čemu ga moram obavijestiti. Pretpostavljam da je ispravno da mu sada to kažem", napisala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.