Tip prije svakog spoja zamijeni svoj Lamborghini za Buick, objasnio zašto

Screenshot: Instagram

ANDREAS Polychronis postao je viralan nakon što je otkrio da prije svakog prvog spoja zamijeni svoj Lamborghini za Buick kako bi ostavio skromniji prvi dojam. Video je snimila njegova sestra Maria, od koje 27-godišnji Andreas redovno posuđuje Buick kad odlazi na prvi spoj. 

"Poanta prelaska s Lamborghinija na suptilniji Buick je da provjerim kompatibilnost s tom osobom i vidim mogu li se dugoročno zamisliti s njom. Ako se pojavite u autu vrijednom 400.000 dolara, zapravo možete naštetiti svojim šansama da pronađete ljubav", objasnio je za Newsweek. 

Podijeljene reakcije

Snimka je prikupila gotovo 645 tisuća lajkova, no njegov potez izazvao je podijeljene reakcije. Neki su mu pisali kako je to odličan način da sazna ako su potencijalne djevojke zainteresirane samo za njegovo bogatstvo, dok drugi smatraju da treba biti iskren od samog početka. 

"Kao žena, mislim da je ovo ispravan potez ako traži onu pravu", "Možda bi trebao tražiti curu na autobusnoj stanici, na taj način ćeš znati da joj nije do auta", "Čekaj, a što fali Buicku?" i "Vozi što god inače voziš, čemu pretvaranje?" neki su od komentara.

Kao odgovor na raspravu u komentarima rekao je da je bio iznenađen koliko je žena napisalo da bi više voljele da ih muškarac pokupi u "normalnom" automobilu, za razliku od nekog "upadljivog" automobila. S onima koji su bili iskreni i rekli da bi radije skuplji automobil Polychronis je suosjećao. 

"Gledajte, ako ću biti potpuno iskren, moj san je voziti se u Lamborghiniju s djevojkom mojih snova - ali to je nešto što dolazi s vremenom", priznao je Andreas, koji svoje spojeve započinje bez blještavila i nada se da će pronaći osobu kojoj se sviđa takav kakav jest. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.