Iva Majoli na Wimbledonu srela Kate Middleton, pokazala je kako je to izgledalo

Foto/Screenshot: Instagram

UMIROVLJENA tenisačica Iva Majoli (46) na Instagramu se pohvalila fotografijama s Wimbledona i videom kojim je istaknula bliski susret s Kate Middleton (42). Na snimci se vidi dolazak princeze Kate, njezine sestre Pippe i princeze Charlotte. Kate je zatim s osmijehom pozdravila Ivu i ostale okupljene.

"Prekrasna dva tjedna na Wimbledonu. Puno posla, ali puno i sreće s obitelji i prijateljima", napisala je Iva u opisu objave.

Podijelila fotke s brojnim zvijezdama

Uz ovaj video Iva je podijelila i galeriju fotografija na kojima pozira s brojnim poznatim osobama, kao što su bivši tenisač Andre Agassi, pjevačica Pink i glumac Gerard Butler. Na turnir u tenisu koji se održava u Londonu s Ivom je išao njezin suprug Robert Calegari, za kojeg se udala u listopadu 2022. godine u Milanu.

Podsjetimo, Kate Middleton velika je ljubiteljica tenisa, a i sama je pokroviteljica All England Lawn Tennis and Croquet Cluba. Međutim, otkako joj je dijagnosticiran rak, ne obavlja službene dužnosti, a prije Wimbledona u javnosti se pojavila samo jednom. Na turniru je tradicionalno dodijelila pobjednički trofej. Mnogima se svidjela ljubičasta haljina koju je odjenula. Radi se o haljini brenda Safiyaa koja košta 1295 funti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.