Ovo su svi kandidati nove sezone Života na vagi

Foto: Press

Na krajnjem sjeveru Hrvatske prvi dio snimanja Života na vagi došao je svom kraju, a kandidati svoju borbu s kilogramima nastavljaju kod kuće kako bi svoju transformaciju pokazali u finalu osme sezone.  

Kandidati osme sezone Života na vagi ukupno imaju 2547.2 kilograma, a prva epizoda emitira se u ponedjeljak, 2. rujna. 

Ovo su kandidati nove sezone.

Davorka Roginek (35), Breznica

Davorka Roginek ne želi više upadati u začarani krug s hranom. "Bojim se da se ne razbolim i da se neću moći normalno kretati", iskreno kaže 35-godišnjakinja.  

Maja Marušić (43), Velika Ludina

Iz Velike Ludine dolazi Maja Marušić, majka troje djece koja želi u potpunosti uživati u aktivnostima s njima, no zbog trenutačne kilaže, to nije moguće pa se zato i prijavila u Život na vagi.

Marija Novak (25), Vukovar

Prodavačica Marija Novak kaže kako je cijeli život imala problema s kilogramima. "Želim se naučiti zdravo hraniti", kaže Vukovarka i otkriva da su je često vrijeđali zbog debljine.  

Esmir Silajdžija (49), Pula

Esmir Silajdžija radi kao kamenoklesar u Puli, a u Život na vagi prijavio se zato što želi izgledati kao prije deset godina. 

Mateo Biloš (30), Dubrovnik

Mateo Biloš kaže kako bi volio imati još djece te svojoj obitelji priuštiti sve što požele. "Zbog kilaže sam jako lijen i ne da mi se raditi i više zaraditi, a i bojim se da moja supruga ne ostane rano udovica, a djeca bez oca."

Roman Husanović (39), Sarvaš

Kad je Roman Husanović prestao igrati nogomet, počeo je dobivati na kilaži. Ima 39 godina, dolazi iz Sarvaša i vozi autobus u Osijeku, a sin i supruga najveća su mu motivacija.  

Samanta Fiolić (28), Zagreb

Zagrepčanka Samanta Fiolić ima 28 godina i zbog svog djeteta više ne želi ni trenutka biti nesretna zbog svoje kilaže. "Bojim se doktora, ozljeda i prerane smrti", kaže. 

Alina Pantseyeva (27), Zaprešić

Iz Bjelorusije u Hrvatsku preselila se prevoditeljica Alina Pantseyeva, koja se ovdje udala i živi u Zaprešiću, a sada želi smanjiti kilažu jer loše utječe na njezino zdravlje. 

Antonio Krešić (21), Zagreb

Najmlađi kandidat osme sezone Života na vagi zove se Antonio Krešić. "Bojim se da ću se razboljeti i nadam se da će moj ulazak u show sve promijeniti, to je velika prekretnica u mom životu", kaže 21-godišnjak. 

Igor Prpić (50), Virovitica

Najstariji kandidat osme sezone ima 50 godina i zove se Igor Prpić. Radi u Hrvatskim željeznicama, ponosan je otac dvoje djece, a u show se prijavio jer se boji da će ostati nepokretan. 

Larisa Emšo (31), Kastav

Prodavačica iz Kastva Larisa Emšo želi bolji život jer je zbog viška kilograma zabrinuta za zdravlje i sanja o tome da postane majka. "Zbog kilograma bojim se ostati trudna", priznaje. 

Nikolina Radušić (39), Zagreb

U osmoj sezoni RTL-ova showa sudjelovat će i Zagrepčanka Nikolina Radušić, koja radi na održavanju laboratorija. "Želim što dulje živjeti zbog svog sina", kaže.  

Nina Slišković (25), Solin

Nina Slišković radi u obiteljskoj tvrtki kao računovotkinja, udala se prošle godine i kaže da je zadovoljna svojim životom, no muči je višak kilograma, zbog čega ne može ostvariti svoju najveću želju - imati dijete. 

Tomislav Čekolj (30), Zagreb

Zagrepčanin Tomislav Čekolj čvrsto je odlučio raditi na svom izgledu i samopouzdanju. "Bojim se za svoje zdravlje i da ću zauvijek ostati sam", iskreno priznaje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.