Donna Vekić oduševila fanove novom frizurom, pišu joj: "Tako ti dobro stoji"

Foto: Instagram

Donna Vekić trenutačno boravi u Americi gdje sudjeluje na turniru US Open. Na svom Instagram profilu pohvalila se s nekoliko fotografija iz New Yorka te je između ostalog pokazala i svoju novu frizuru. 

Naime, tenisačica se prepustila u ruke popularnog frizera Juliena Farela koji je jedanput šišao i Rafaela Nadala, a odlučila se ošišati šiške. 

Njezini obožavatelji i pratitelji bili su oduševljeni promjenom te su poznatu tenisačicu obasipali komplimentima u komentarima ispod objave. "Odlične su ti šiške", "Hvala ti što s nama sve dijeliš", "Odlična ti je nova frizura", "Tako ti dobro stoje šiške", nizali su se pozitivni komentari. 

Fanovi su joj poželjeli sreću

Neki pratitelji su joj i poželjeli sreću jer treba odigrati meč s Qinwen Zhang, tenisačicom koja ju je pobijedila u finalu Olimpijskih igara u Parizu. "Budi mirna i samouvjerena", napisao joj je netko. 

Podsjećamo, Donna Vekić po drugi puta u karijeri je izborila plasman u osminu finala US Opena. Uspjela je to prvi put nakon 2019., kada je došla do prvog četvrtfinala na Grand Slamu. Vekić je u trećem kolu pobijedila 45. igračicu svijeta Peyton Sterns u dva seta, sa 7:5, 6:4.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.