Preminuo Obi Ndefo, glumac iz Dawson's Creeka. Imao je 51 godinu

Foto: Press

Preminuo je Obi Ndefo, glumac poznat po ulogama u Dawson's Creeku i Stargate SG-1. Imao je 51 godinu, piše Deadline. 

Njegova sestra Nkem Ndefo objavila je tužnu vijest. Uzrok smrti još nije objavljen. "Slomljeno mi je srce zbog gubitka svog mlađeg brata i spoznaje da je konačno u miru", napisala je. 

Obi je prije pet godina izgubio obje noge nakon nesreće u Los Angelesu. Od tada je bio usredotočen na svoje zdravlje i oporavak, a tijekom godina bio je aktivan kao učitelj joge.

Najpoznatija mu je uloga u Dawson's Creeku

Nakon što je diplomirao na dramskoj školi Sveučilišta Yale, Obi je počeo glumiti u raznim TV serijama. Pojavljivao se u Zvjezdanim stazama, Ne podcjenjuj Jordan, Newyorškim plavcima, NCIS: Los Angeles, a najzapamćenija mu je uloga u Dawson's Creeku. U toj seriji glumio je Bodieja Wellsa od 1998. do 2002. godine.

Njegova kolegica Mary-Margaret Humes posvetila mu je objavu nakon smrti.

"Ovo nije lako. Teško mi je zamisliti da si nas napustio, dragi moj prijatelju. Uvijek si bio i uvijek ćeš biti blistav. Primjer si nefiltrirane ljubavi i upornosti dok si se suočavao sa životnim izazovima. Cijenit ću sve naše poruke ljubavi i podrške koje smo uputili u proteklih nekoliko godina. Počivaj u miru, slatki ratniče", napisala je. 

Glumac je također osnovao neprofitnu organizaciju Arts Alliance for Humanity, koja podupire umjetničko obrazovanje u javnim školama i zajednicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.