Janko Popović Volarić nakon tajnog vjenčanja: U mom životu je sve dobro i lijepo

Foto: Bojan Zibar

Glumac Janko Popović Volarić bio je na premijeri filma Svemu dođe kraj redatelja Rajka Grlića. U tom filmu i Janko ima ulogu te mu je to prva suradnja s Grlićem. 

"Moj lik je točno ono zbog čega ljudi mrze odvjetnike, hrvatske odvjetnike, ali ima ih svuda u svijetu, ta jedna kasta odvjetnika koji zatvaraju oči pred vrlo očitim stvarima i pristaju čak i na tu autocenzuru života u Hrvatskoj koji zadire na neki način i u kriminal", opisao je svoju ulogu.

Janko je na premijeru došao bez pratnje supruge, kantautorice Lovorke Sršen, ali je odgovorio na pitanje kako mu ide u bračnom životu. 

''U mom životu je sve dobro i lijepo'', rekao je kratko.

Premijera filma

Zagrebačka premijera filma „Svemu dođe kraj“ Rajka Grlića okupila je impresivno glumačko i političko mnoštvo. Tematika filma ponukala nas je da s omiljenim glumačkim licima pretresemo trenutke koji ih najviše frustriraju u svakodnevnom životu. Jedna od uloga povjerena je našem popularnom glumcu Janku Popoviću Volariću koji nije skidao osmijeh s lica. 😊

Objavljuje IN MAGAZIN u Petak, 27. rujna 2024.

Vjenčanje održano u tajnosti

Podsjetimo, hrvatski glumac oženio se s dugogodišnjom djevojkom Lovorkom daleko od očiju javnosti. Čak ni njihovi prijatelji nisu na društvenim mrežama ništa objavljivali u vezi vjenčanja.

Story je pisao da je par vjenčanje proslavio u kavani Palainovka na zagrebačkom Gornjem gradu, u krugu najbližih osoba.

Inače, Lovorka i Janko u vezi su oko tri godine, no nikada nisu službeno potvrdili svoju ljubav, a u nekoliko navrata skupa su se pojavili u javnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.