Natjecateljica španjolskog MasterChefa šokirala žiri jelom: "Ovo nikad nisam vidio"

Screenshot: YouTube

Saray Carrillo neobično je pristupila jednom zadatku koji su natjecatelji dobili u španjolskom izdanju MasterChefa. Zadatak je bio "od farme do stola" te je cilj bio prikazati njihovu sposobnost da skuhaju nešto ukusno, ali da pripremu odrade sami. Kad se kupuju meso i perad, obično su već filetirani, bez kože, utrobe, kostiju... No ovoga puta nije bilo tako.

Natjecatelje je dočekalo neugodno iznenađenje kada su pred sobom vidjeli pticu jarebicu. Umjesto da je ptica bila otkoštena, očišćena i filetirana, natjecatelji su je dobili cijelu - s utrobom, perjem i kljunom. Najprije su morali očerupati pticu i izvaditi joj utrobu, a potom je pripremiti na koji god način su mislili da će biti najfinija. 

Saray, na svoju veliku žalost, nije željela rukovati s peradi i ovo nikako nije bio zadatak za nju. Jednostavno se nije mogla nositi s time da mora obraditi pticu od početka do kraja. 

Rezultat?

Smislila je novi odgovor na zadatak - pticu, zajedno s perjem, utrobom i kljunom, poslužila je žiriju MasterChefa na mladom luku i rajčicama. 

"Ovo se nikad ne viđa u MasterChefu", rekao je jedan od šokiranih sudaca. Nisu bili impresionirani njenim jelom i Saray je izbačena iz showa. 

Ova situacija dogodila se prije četiri godine, ali je toliko ostala zapamćena među gledateljima da se ponovno počela dijeliti po društvenim mrežama. Isječak iz emisije ima preko 7.4 milijuna pregleda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.