Platinasta karta past će već u prvoj epizodi Superstara, Tonči preoteo kandidata

Foto: Press

Druga sezona Superstara je stigla i s emitiranjem kreće večeras od 20:15.

Očekivanja su visoka za kandidate, a žiri je više puta istaknuo da nije važan samo kvalitetan vokal. Severini je najvažnija emocija koju izaziva pjesma, a Filipu Miletiću to je magija koju izvođač donosi pred žiri. Očekivanja su veća i od samog žirija - koji u drugoj sezoni ima jednu novost za kandidate - dodjeljivanje platinaste karte. Ona onome koji je ima donosi prednost u natjecanju, a time i veću mogućnost za pobjedu i osvajanje 50 tisuća eura.

Već u prvoj epizodi past će platinasta karta

Već u prvoj emisiji gledatelji će upoznati prvu osobu koja odnosi prestižnu platinastu kartu. Dirljive i vješte izvedbe nisu mogle proći nezapaženo - posebno su dirnule Tončija Huljića. Bard domaće scene svog favorita već ima - nije dvojio. "Ovaj je moj", poručio je Filip Miletić, no Tonči Huljić ga je uskoro uzeo za sebe. 

Mladić iz Zagreba dirnuo je talentom žiri, ali i svoju obitelj, koja ga je pratila u stopu. "Ispred sebe vidim prekrasnog momka koji je toliko dobar, hvala ti što si se prijavio", pohvalila je dečka Severina, a složila se i Nika: "Vokal ti zvuči skupo, svjetski!"

"Prvi put sam uživo čuo taj falset, najpribližnije originalu - prvi put u životu", zaključio je Miletić. Dvije dame potražile su drugu šansu u Superstaru, a jedan talentirani mladić iz dijaspore rasplesao je Severinu i Filipa.

Pred žiri je stigao i dečko koji za sebe tvrdi da je jedan od pet najboljih tekstopisaca u zemlji. "Na Balkanu sam u top 10", dodao je mladić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.