Diddy uhićen, profili Pink i Ushera nestali s X-a. Slučajnost?

Foto: EPA/Instagram

Profili koje su pjevačica Pink i njezin kolega Usher imali na društvenoj mreži X (bivši Twitter) preko noći su netragom nestali. Usher tvrdi da mu je profil hakiran, dok se Pink nije oglasila, no javnost se čudi zašto se to dogodilo baš nakon što je uhićen reper Sean Combs, poznat i kao P. Diddy.

Društvene mreže su se užarile nakon što je Usherov profil nestao

Iako zasad nije optužen za ikakav zločin, Usher se našao u velikom problemu, ponajviše zbog svog odnosa s optuženim glazbenikom P. Diddyjem, piše The Independent. Zbog svega su se užarile društvene mreže, i to pogotovo nakon što je njegov službeni profil na X-u nestao. 

Korisnik Matt Wallace, inače poznat po snimanju videozapisa o kriptovaluti Dogecoin, napisao je na X-u: "Usher je upravo izbrisao sve svoje tvitove. Snimke s Diddyjem poslat će stotine slavnih u zatvor." Nije trebalo dugo da njegova objava postane viralna i prikupi gotovo 40 milijuna pregleda.

Nakon njega oglasio se i korisnik pod imenom THEJulianThomas, koji je uz hashtag Diddy napisao: "Usher je mislio da nitko neće vidjeti da je izbrisao cijelu svoju povijest tvitova."

Oglasio se i Usher

Bez konkretnog spominjanja cijele situacije, Usher je tek kratko rekao da je njegov profil na X-u hakiran, no ponovno je aktiviran u ponedjeljak ujutro.

Inače, Usher je još 2016. gostujući kod Howarda Sterna pričao o razdoblju kad je sa samo 13 godina živio s Diddyjem godinu dana. "Imao sam priliku vidjeti neke stvari. Otišao sam tamo vidjeti taj način života i vidio sam ga. Ne znam mogu li uopće razumjeti što sam uopće vidio. Bilo je sve poprilično divlje", rekao je tada.

Korisnici X-a nagađali su o povezanosti pjevačice Pink i uhićenog repera

Na društvenim mrežama raspravlja se i o pjevačici Pink, pravog imena Alecia Beth Moore, iako javnosti nije poznata nikakva njezina povezanost s Diddyjem. Na kraju se uspostavilo da je Pink s X-a otišla puno ranije nego Usher, no nije trebalo dugo da krenu nagađanja o njezinoj povezanosti sa slavnim reperom.

"Usher je bio prvi kojeg sam vidio da je obrisao svoje objave na X-u... No to je napravila i Pink. Možemo reći da je to povezano s Diddyjevim putem prema dolje i da će isplivati puno toga. Samo čekajte", stoji u jednoj objavi na X-u, dok u drugoj piše: "Pink i Usher su oboje obrisali svoje objave na X-u nakon Diddyjevog uhićenja. Možeš bježati, ali ne možeš pobjeći."

Kako se naknadno doznalo, Pink je svoje objave izbrisala u veljači 2024. nakon što je, kako je rekla, dobivala prijetnje smrću, ali i iskusila strašnu mržnju na toj platformi, zbog čega ju je odlučila napustiti.

Poznati reper uhićen je 17. rujna ove godine

Podsjećamo, reper P. Diddy suočio se s nizom optužbi - od seksualnog napada i zlostavljanja do trgovine ljudima - uključujući optužbe svoje bivše partnerice Casandre Cassie Venture. On je negirao sve za što ga terete. Njegov odvjetnik Marc Agnifilo rekao je da su "razočarani" uhićenjem i da je njegov klijent "nevin čovjek".

"Sean Diddy Combs glazbena je ikona, samouki poduzetnik, obiteljski čovjek pun ljubavi i dokazani filantrop, koji je proveo posljednjih 30 godina gradeći carstvo, obožavajući svoju djecu i radeći na uzdizanju crnačke zajednice", dodao je odvjetnik.

Sve o optužbama protiv Diddyja možete pročitati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.