Kažu da ovaj 20-godišnjak toliko sliči slavnom ocu, da ga nitko ne bi mogao ukrasti

Foto: Instagram/Profimedia

Otac mu je bio zvijezda jednog od najpoznatijih sitcoma svih vremena, a majka je plesačica, Playboyeva zečica, glumica i zvijezda popularnog američkog reality showa The Real Housewives of Beverly Hills. On je prije nekoliko dana napunio 20 godina, a čim su se pojavile njegove fotografije povodom proslave, korisnici društvenih mreža složno su zaključili: "Nitko ga ne može ukrasti roditeljima. Toliko im sliči."

Riječ je o Judeu Grammeru, sinu 69-godišnjeg glumca Kelseyja Grammera, poznatog po ulozi Frasiera Cranea iz sitcoma Kafić Uzdravlje, a zatim i spin-offa Frasier, i 56-godišnje Camille Meyer. "Sretan 20. rođendan sine moj. Ti si radost u mom životu. Jako te volim", poručila mu je mama uz zajedničke fotografije na Instagramu.

Kelsey ima sedmero djece

Camille i Kelsey upoznali su se 1996. godine te se vjenčali 1997. U braku su bili do 2011. te su, uz Judea, dobili i kćer Mason. Kelsey ima i još petero djece iz ranijih i kasnijih veza. Trenutno je u braku sa stjuardesom Kayte Walsh s kojom ima troje djece. Camille je od 2018. u braku s Davidom C. Meyerom s kojim nema djece.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.