Komičarka: Imam 36 godina i djevica sam. Evo što me muči

Foto: Profimedia

Ima puno stvari u životu s kojima ne trebamo žuriti, poput odgovora onom random tipu iz srednje škole koji nam je prije tri tjedna poslao poruku na Facebooku ili dovršavanja one knjige koju smo "namjeravali pročitati tijekom ljeta". A jedno je sigurno - ne treba žuriti izgubiti nevinost.

Američka je komičarka progovorila o svojim problemima zbog toga što je nevina u dobi od 36 godina. I ne samo to, Sonali Chandra poljubila je samo pet muškaraca u svom životu. Odgojena je u konzervativnoj obitelji, gdje se seks smatrao svetim činom između muža i žene.

Međutim, sada je došlo do te točke da je čak i njezina obitelj tjera da "to konačno učini". No Chandra je spremna spavati samo s muškarcem koji joj stavi prsten na ruku i, očekivano, to joj je zakompliciralo život.

"Prvi put sam momku rekla da sam još uvijek djevica kada sam imala 26 godina. On, koji je bio moj prvi poljubac, moja prva prava veza - bio je šokiran. Spuštene vilice me pitao hoću li zauvijek ostati djevica", ispričala je u intervjuu za Truly TV.

Odbija dogovoreni brak

Na svoj 27. rođendan shvatila je da ju je dečko ghostao (prestao joj slati poruke), a, nažalost, to se i kasnije ponavljalo. "Kad god bi me neki tip ghostao, prolazila sam kroz emocionalni pakao. To mi para srce i tjera me da mislim da dečki misle da sam dobra samo za seks."

"Smatram seks svetim i posebnim činom. Zapravo, ne volim ni riječ 'seks', više volim 'vođenje ljubavi'. Bit ću spremna kad dobijem prsten od onog pravog", dodala je. Komičarka je ranije rekla za Daily Star da je bila u tri ozbiljne veze i hodala je s ukupno devet muškaraca.

Ali njezin strogi odgoj imao je velik utjecaj na njezine spojeve jer joj nije bilo dopušteno družiti se, a izlasci su bili zabranjeni. "Spojevi su životna vještina, a bilo mi je zabranjeno razvijati tu vještinu u tinejdžerskim godinama i na fakultetu", objasnila je.

Chandra koristi aplikacije za spojeve, kao i pojavljivanje u TV emisijama za spojeve, ali odbija dogovoreni brak. Rekla je: "Ne želim da moji roditelji odlučuju s kim ću se seksati, fuj, mi ne razgovaramo o tim stvarima."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.