Kruži fotka sina norveške princeze koji je završio u pritvoru zbog napada na djevojku

Foto: Društvene mreže

DRUŠTVENIM mrežama širi se fotka sina norveške princeze Mette-Marit, Mariusa Borga Høibyja, koji je početkom kolovoza završio u pritvoru nakon što ga je navodno prijavila 20-godišnja djevojka koja je tvrdila da ju je Marius "napao psihički i fizički" te je hospitalizirana zbog potresa mozga. 

Marius na fotki pozira s pištoljem i pićem u rukama, gol do pojasa, a u hlače je stavio novčanice. 

Podsjetimo, 27-godišnji Marius sin je Mette-Marit iz prvog braka te mu je budući kralj, princ Haakon, očuh. Završio je u pritvoru nakon prijave nasilnog ponašanja tijekom noćnih sati u jednom stanu u Oslu, a idući je dan pušten iz pritvora. 

Oglasila se bivša djevojka 

Nakon što su norveški mediji objavili vijest o incidentu, oglasila se jedna od njegovih bivših djevojaka, bivši Playboyev model Juliane Snekkestad. Izjavila je da je i nju psihički i fizički maltretirao dok su bili u vezi. 

"I da vam odgovorim na vaše sumnje: da. I ja sam ranije bila izložena njegovom psihičkom i fizičkom nasilju. Psihičko nasilje je za mene bilo najbrutalnije. Ne dijelim ovo jer želim sažaljenje ili da se fokus prebaci na mene... To se već događalo. I njega se sada mora zaustaviti", napisala je na Instagramu.  

"Borio sam se zlouporabom opojnih sredstava, imam mentalne poremećaje" 

Marcus je preko svog odvjetnika objavio izjavu u kojoj je priznao krivnju te se ispričao djevojci. Naveo da je tada bio u alkoholiziranom i drogiranom stanju i objasnio da se borio s ovisnošću te da "ima nekoliko mentalnih poremećaja". 

"Prošlog vikenda dogodilo se nešto što se nije smjelo dogoditi. Tjelesne ozljede i uništavanje predmeta u stanu počinio sam u alkoholiziranom stanju nakon svađe i kokaina. Imam nekoliko mentalnih poremećaja, što znači da sam tijekom svog odrastanja i odraslog života imao, i još uvijek imam, velike izazove. Dugo sam se borio sa zlouporabom opojnih sredstava, zbog čega sam se liječio u prošlosti. Sada ću nastaviti s ovim tretmanom i shvatit ću ga vrlo ozbiljno", izjavio je, dodajući kako želim odgovarati za ono što je učinio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.