Lasagna objavio video sa scenama sprovoda i otkrio što je značila ona R.I.P. objava

Foto: Instagram

"Znate li što stiže?" napisao je Baby Lasagna uz svoju najnoviju objavu na Instagramu koja prikazuje isječke njegovog novog spota za pjesmu Biggie Boom Boom. 

Isječci prikazuju sprovod, što objašnjava nesvakidašnju promotivnu objavu kojom je hrvatski predstavnik na Eurosongu jučer iznenadio pratitelje. "R.I.P. (op.a. rest in peace, odnosno počivao u miru) Baby Lasagna. 30.8.2024.", stajalo je napisano na crnoj pozadini uz citat iz evanđelja po Luki: "Neka mrtvi pokopaju mrtve".

Fanovi oduševljeni

Nakon toga osvanula je i objava s #biggieboomboom po kojoj su fanovi počeli sumnjati na to da stiže nova pjesma s tim naslovom, a Lasagna je to danas službeno i potvrdio. Pjesma izlazi 30. kolovoza.

"Nikad ništa ovoliko nisam čekao u životu", "Ovo bih stvarno i pustio na svom sprovodu", "Ne mogu dočekati", "Čini se da si pokupio neke fore Taylor Swift, i to jako uspješno", pisali su mu fanovi u komentarima.

Lasagna najesen objavljuje album prvijenac s naslovom Demons & Mosquitos, a Biggie Boom Boom drugi je singl s albuma, nakon pjesme and I.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.