Lepa Brena sa suprugom odmara u Hrvatskoj, otkrila gdje uživaju

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL/Instagram

Lepa Brena i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović odmaraju se u Hrvatskoj.

Pjevačica se na Instagramu pohvalila fotografijama i snimkama iz Malog Lošinja, točnije iz Čikata. 

Snimila je more, a potom objavila selfie sa suprugom. 

Nedavno pjevala na Krku

Lepa Brena i Boba stigli su na Lošinj nekoliko dana nakon što je pjevačica održala koncert na Krku. U klubu Diamond nastupala je više od dva sata, a usred koncerta se čak i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s obožavateljima. 

"Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera... Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček", istaknula je Brena, koja u prosincu priprema četiri koncerta zaredom u zagrebačkoj Areni.

>>Na Krku nastao prometni kaos - zbog Lepe Brene

Inače, Brena je na Krku prije koncerta uživala i u ljetnim radostima, pa je na svom Instagramu objavila i snimku kako se kupa i roni.

U travnju započela turneju

Brena je u travnju započela turneju naziva Imam pesmu da vam pevam, u sklopu koje će doći i u Hrvatsku. 

Prvi koncert u sklopu turneje održala je u prepunoj olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu. Brena je pred oduševljenom publikom izvela 40 hitova iz svoje 40 godina bogate karijere, a na binu je izvela skoro stotinu ljudi, s plesačima u posebno osmišljenim koreografijama i kostimima. Dirnuta reakcijama publike, u jednom trenutku se čak i rasplakala.  

Lepa Brena u sklopu turneje u prosincu dolazi u Hrvatsku, a nakon tri rasprodana koncerta zaredom 6.,7. i 9. prosinca, najavila je i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni, koji će se održati 10. prosinca 2024.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.