Lice Selene Gomez šokiralo fanove: "Zašto je to napravila od sebe?"

Foto: Guliver Image/Getty Images

SELENA GOMEZ ove se godine prvi put pojavila na Filmskom festivalu u Cannesu, a iako je za pojavljivanje izabrala niz elegantnih kombinacija, pažnju fanova privukao je neobičan izgled njenog lica.

Prvi dan festivala na premijeri filma "The Dead Don't Die", u kojem ima sporednu ulogu, Selena je zablistala u svilenom kompletu modne kuće Louis Vuitton s kratkim topićem i dugačkom suknjom s visokim prorezom.

 

Dio fanova uvjeren je da se 26-godišnja glumica i pjevačica podvrgnula nizu operacija, a nikome nije jasno zašto bi to učinila kad je mlada i prirodna ljepotica. Među operacijama na kojima je prema tvrdnjama poznavatelja plastične kirurgije bila su operacija nosa te ubrizgavanje botoksa i filera u jagodice i usne.

Embed from Getty Images

"Zašto to mlade djevojke rade od svojih lica?" pitanje je koje se najčešće čuje.

Drugi se pitaju kako će izgledati kasnije.

Embed from Getty Images

Ovo nije prvi put da se špekulira o njenim plastičnim operacijama. Lani je obrisala svoju fotku koja je postala najlajkanija na Instagramu jer su je mnogi navodili kao dokaz da je išla na povećanje grudi.

"Nisam siguran zašto ju je obrisala, ali mislim da to ima veze s komentarima da su joj sise umjetne i da ih je operirala", komentirao je jedan fan tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.