Maria rasplakala žiri Supertalenta: "Čudo je što sam živa, ne sramim se ožiljaka"

Foto: Press

U PRVOJ epizodi desete sezone Supertalenta predstavila se Maria Ćuro koja je svojom životnom pričom ganula žiri. 23-godišnjakinja iz Italije zapjevala je poznatu talijansku skladbu Caruso, a svojim glasom je Martini Tomčić i Maji Šuput na oči izmamila suze, a plakalo se i u publici.

Martina joj je pohvalila nastup i pitala za ožiljke po njenom tijelu. "Jako lijepo pjevaš, imaš predivan glas, tehniku. Međutim, možda najljepše od svega pričaš priču. Zato sam se odvažila pitati te postoji li iza tebe i tvog poprsja neka priča i neka snaga koja govori o tvojoj osobnosti upravo kroz tu glazbu. Ako nemaš potrebu o tome pričati, ja se ispričavam", rekla je Martina.

Dovela žiri do suza

"Apsolutno nema problema, i zapravo mi je drago da ste me pitali. Ja sam se opekla kao mala, spržila sam se. Imala sam samo dvije godine, ali hvala Bogu, ostalo je samo ovo, ostala je samo fizička, ako ćemo reći, mana, ali ja to ne vidim kao manu", rekla je Maria.

"Nikad se nisam sramila svojih ožiljaka, ja ne znam drugu ja. Događalo se da su me druge osobe možda onako čudno gledale, naravno nije lako nekad, shvatila sam da tu nađeš i pronađeš u sebi neku hrabrost, i sretna sam što sam ovakva kakva jesam jer to me čini posebnom", dodala je.

"Čudo je što sam živa"

Kaže da je kao mala provela puno vremena u bolnici. 

"Kad sam imala dvije godine, provela sam dosta vremena u bolnici, puno operacija, više ne znam ni koji je broj, ajmo reći da je čudo što nisam oslijepila, što sam živa prije svega. Svaki put kad bih ušla u bolnicu, taj miris je meni bio kao miris kuće.

I to me povuklo da upišem medicinu. Jako puno volim pričati s pacijentima, imati taj neki odnos s njima, pomoći im, što su prije drugi imali prema meni, ja želim dijeliti drugima", kazala je Maria kojoj pjevanje pomaže u teškim trenucima. "To liječi, to je kao zrak, voda, ja bez toga ne mogu", rekla je.

Između medicine i glazbe ne može birati. "Stvarno ne znam, to je jako teško pitanje, to je još jedan razlog jer sam ovdje, želim pomoći životu da odluči za mene", rekla je, a Martina joj je poručila: "Ja ću ti reći, ne moraš birati - liječit ćeš ljude ili medicinom ili svojim glasom."

Maria je svojim nastupom prošla dalje u natjecanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.