Meghan postala hit zbog onog što je učinila u Haagu, ljudi je hvale: "Predivna gesta"

Foto: Profimedia

MEGHAN MARKLE postala je hit na društvenim mrežama nakon lijepe geste koju je učinila tijekom sportskog događaja Invictus Games u Haagu u Nizozemskoj.

Meghan je svoj kaput pružila jednoj od natjecateljica da ogrne svoju bebu kako joj ne bi bilo hladno. Naime, bivša glumica stigla je u kaputu brenda Max Mara čija je cijena 3710 funti (oko 34.000 kuna).

Društvene mreže zbog toga su preplavili komentari i reakciji. Mnogi napominju kako je zaista lijepo od Meghan što je pokazala svoju nježniju stranu.

"Ajme, Meghan je kaputom ogrnula bebu", "Kako predivna gesta. Nikada je nisam više voljela", "Nije mi bilo jasno zašto skida kaput, kad ono. Preslatko", samo su neki od komentara na Twitteru. 

Meghan i Harry su ranije posjetili kraljicu

Podsjećamo, prije dolaska u Haag, Meghan i Harry su se u četvrtak sastali s kraljicom Elizabetom, potvrdio je glasnogovornik para.

Bivši kraljevski par stigao je u dvorac Windsor u strogoj tajnosti, a tamo su ih dočekali kraljica Elizabeta i Harryjev otac Charles te vojvotkinja od Cornwalla Camilla.

Stručnjak za kraljevsku obitelj Richard Kay za Daily Mail piše da je Charles za susret sa sinom i nevjestom izdvojio tek 10 do 15 minuta vremena. Camilla im se navodno pridružila na polovici tog kratkog sastanka. Charles i Camilla zatim su zajedno napustili dvorac i nastavili s drugim obvezama. Princ William nije se susreo s bratom.

Podsjećamo, zbog kontroverznog intervjua koji je par dao Opri Winfrey, monarhija se suočila s krizom u ožujku 2021. godine uslijed dugotrajnijih nesuglasica zbog Megxita. Harry i Meghan su optužili neimenovanu osobu iz kraljevske obitelji za rasizam prema njihovom sinu Archieju prije nego što je rođen te instituciju kraljevske obitelji što nije pomogla Meghan kad je bila suicidalna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.