Maja Šuput slavi 45. rođendan, podijelila slavljeničke fotke. Nižu se čestitke

Foto: Instagram

Pjevačica Maja Šuput danas slavi 45. rođendan, a tim povodom podijelila je i nekoliko fotografija na Instagramu. ''Moj je rođendan! 45., ali tko još broji?'' napisala je u opisu objave. Na fotkama je nosila široko odijelo i bijele štikle, a kosu je uhvatila u visoki rep.

Rođendan su joj odmah čestitali njezini prijatelji, ali i obožavatelji. ''Sve najbolje legendice'', ''Sretan rođendan, Majo'', ''Volim te, budi sretna'', pisali su joj.

U braku je od 2019. godine

Podsjetimo, Maja i poduzetnik Nenad Tatarinov u braku su od 2019. godine i imaju sina Blooma. Maja je prošle godine otkrila kako je upoznala supruga. "Nenad je radio kao voditelj jednog hotela u Šibeniku, a ja sam kao veliki putnik odabrala baš tamo spavati nakon jednog nastupa. Uvijek volim probati novo, posebno nove hotele", rekla je Maja.

S obzirom na to da je Nenad bio voditelj hotela, došao ju je pozdraviti, no ona ga, kaže, nije doživljavala. "Nisam niti znala tko je to bio, ali je odlično mirisao. Pitala sam na recepciji tko je gospodin koji me pozdravio, a oni su mi rekli da je to direktor. Bila sam tamo tri-četiri dana, on je bio jako poslovan, ljubazan, poslao bocu šampanjca, ali bez upucavanja", kazala je.

Maja je u naredne dvije godine nastavila dolaziti u hotel, no tek nakon trećeg dolaska je između njih zaiskrilo. "Imala sam slobodnu večer, došla sam s prijateljicom i on nas je pozvao na zabavu kraj bazena. I on je opet lijepo mirisao, valjda smo osjetili tu neku kemiju, možda jer smo oboje bili slobodni, ljeto, more i eto...", zaključila je Maja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.