Ashton Kutcher snimljen u javnosti nakon dugo vremena, iznenadio promjenom imidža

Foto: Profimedia

ASHTON Kutcher nakon dugo vremena snimljen je u javnosti, a njegov novi izgled privukao je pažnju. 46-godišnji glumac snimljen je kako vodi sina na trening nogometa, a nosio je njegovu torbu i bocu vode dok su šetali parkom prema sportskom terenu. 

Kutcher je odlučio pustiti brkove, a svojom je promjenom imidža iznenadio ljude. Osim toga, jednom je prilikom izjavio kako njegova supruga Mila Kunis ne voli neobrijana lica na muškarcima. 

"Mila nije fan mog neobrijanog lica", otkrio je Kutcher u intervjuu iz 2022. godine kada je pustio bradu za potrebe uloge u filmu Vengeance.

Podsjetimo, Mila i Ashton imaju devetogodišnju kćeri Wyatt i sedmogodišnjeg sina Dimitrija, a poznati su po tome da čuvaju svoj privatni život daleko od očiju javnosti.   

Sporna pisma podrške 

Par je prošle godine naišao na osudu javnosti nakon što su slali pisma podrške kolegi iz serije Lude sedamdesete Dannyju Mastersonu, koji je osuđen na 30 godina zatvora do doživotne robije zbog dva silovanja. 

Navukli su mnogo mržnje jer su osobu koja je pred sudom proglašena silovateljem u tim pismima nazvali "uzorom", čovjekom s "iznimnim karakterom", a kasnije su se ispričali u zajedničkoj video izjavi, no mnogi su primijetili da taj video ni nije bio isprika, već objašnjenje zašto su poslali pisma.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.