Najskromnija turistička reklama ikad: "Dođite u Oslo, bezveze je"

Foto: Screenshot TikTok

Najnovija turistička reklama o Oslu je hit na internetu.

Halfdan, stanovnik glavnog grada Norveške, glavna je zvijezda ove reklame. "Da vam budem iskren, ja ne bih došao ovdje. Je li ovo uopće grad? Sve je tako dostupno. Odrastao sam ovdje i trenutno živim ovdje. Nažalost", započeo je 31-godišnji Halfdan. 

"I ne razumijem zašto ljudi plivaju. Usred grada. Odvratno. Oslo je nekako poput sela. S jednog kraja grada na drugi kraj grada možete doći za 30 minuta. Pokušajte to u New Yorku ili u Parizu", nastavio je pa se osvrnuo na kulturu. 

@visitoslo.com Halfdan, an Oslo resident thinks Oslo is too easy and available. Well, that’s a whole different perspective on Oslo.😃 What do you think? #fypage #Oslo #citybreak #travellife #capitals #locals #VisitOslo ♬ original sound - VisitOSLO

"Kultura? Ne znam. Ako ne morate negdje čekati u redu nekoliko sati, je li opće vrijedno pogledati?", rekao je, referirajući se na to da u muzejima i galerijama uopće nema gužve. "Sve je previše jednostavno i dostupno za jedan grad. Ne bi li trebalo biti malo kompliciranije?" dodao je. 

Potom se snimio u restoranu pa poručio: "Ponekad samo ušetam i naručim, a k tome nisam ni poznat. Mislim, što vam to govori?"

Reklama oduševila mnoge

Halfdan je, naime, istaknuo brojne atrakcije Osla karakterizirajući ih kao nedostatke i govoreći da je grad bezveze. I čini se da to mnogima svidjelo - video objavljen na TikToku je u pet dana skupio 1.4 milijuna pregleda i izazvao hrpu komentara.

"Zbog ovog sad želim posjetiti Oslo", "Ovo je vjerojatno najbolja turistička reklama koju sam ikad vidio", "Sad sam zainteresiram. Hajmo posjetiti Oslo", "Ovo je odlično", "Ekstra video, jedva čekam posjetiti Oslo, nisam nikad bila tamo", "Ok, to je to, idem rezervirati let", "Sada svi želimo u Oslo", neki su od komentara ispod videa. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.