Sve ljubavi Blanke Vlašić: Nižetić joj bio prvi dečko, Karabatiću slala puse

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

BLANKA VLAŠIĆ godinama čuva svoj privatni život dalje od očiju javnosti, no za dvije njene ljubavi u prošlosti se ipak saznalo.

Luka Nižetić

Blankina prva ljubav bio je pjevač Luka Nižetić, s kojim je išla u razred u osnovnoj školi. "Nikad nismo službeno bili par. No obostrana simpatija zasigurno je postojala. A tu i tamo pao bi koji poljubac. Mislim da me s Lukom najviše vezao isti smisao za humor, znali smo se neprestano cerekati oko nekih stvari koje su samo nama bile smiješne", rekla je jednom prilikom.

Nikola Karabatić

2010. godine pričalo se i o njenoj navodnoj vezi s rukometašem Nikolom Karabatićem. On ju je pratio na natjecanjima, a u Barceloni mu je, tijekom Europskog atletskog prvenstva, poslala poljubac na tribine.

On je nešto kasnije otkrio zašto ljubav ipak nije uspjela.

"To je bila lijepa ideja, ali oboje smo mladi i vrhunski sportaši pa bi takva veza tražila puno odricanja, uvijek bi se netko od nas morao nečega odreći", prokomentirao je kasnije Karabatić.

Ruben van Gucht 

2022. godine Blanka je objavila da se udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta s kojim je dobila sina Monda. "Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... Da najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet", napisala je tad.

Belgijski sportski novinar trenutno boravi u Kölnu, gdje izvještava o Europskom nogometnom prvenstvu. Prije nekoliko dana javio se uživo u emisiju Radio 2 Weekwatchers uoči utakmice između Belgije i Rumunjske.

Spojio se iz hotelske sobe, a gledatelji su primijetili par ženskih nogu na krevetu u pozadini. Kad je shvatio da se vide noge, novinar ih je pokušao sakriti približavajući šalicu kave kameri, ali bezuspješno. Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a belgijski HLN piše da Ruben nije htio komentirati situaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.