Nakon Luke Modrića na plaži u Zadru snimljen i Arijan Ademi

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Arijan Ademi snimljen je na plaži u Punta Skali u Petrčanima.

Fotografi su ga snimili dok je ulazio u more i kasnije dok je plivao. Zasad nije poznato u čijem je društvu 33-godišnji nogometaš došao u Petrčane u blizini Zadra. U istom mjestu je danas snimljen i Luka Modrić, koji je nakon Europskog prvenstva otišao na odmor s Mateom Kovačićem i obitelji.

Ademi se prošle godine vratio u Dinamo

Inače, Arijan Ademi se početkom rujna prošle godine vratio u Dinamo nakon što je kratko igrao u Kini. 

"Povratak u Dinamo, iz moje perspektive, nikad nije bio upitan. Nisam očekivao da će se dogoditi tako brzo, ali eto, stvari su se tako posložile. Cijelo vrijeme sam iz Kine pratio svaku utakmicu, svaku vijest vezanu uz svoj voljeni klub, tako da sam presretan ovim epilogom", izjavio je tada nogometaš. 

Nogometašu je najveća podrška u karijeri njegova partnerica Andrea Janković, s kojom ima dva sina. Stariji Adrian rođen je 2020., a 2022. godine u rujnu dobili su drugog sina.

Arijan je svojedobno istaknuo da mu je Andrea uvijek podrška kada mu je najteže. Upoznao ju je kad je počeo igrati padel na Velesajmu, a u vezi su osam godina. Andrein otac je inače bivši nogometaš Rijeke i hrvatski reprezentativac Janko Janković. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.