Nove informacije o Kate Middleton zabrinule svijet: "Možda se nikad ne vrati"

Foto: Shutterstock

Bitka Kate Middleton s rakom ne samo da bi je mogla dulje držati podalje od očiju javnosti već bi potencijalno mogla uzdrmati njezinu ulogu u kraljevskoj obitelji. "Princeza se možda više nikada neće vratiti aktivnostima u kojima su je ljudi prije vidjeli", rekao je izvor za Us Weekly.

Dodaje kako iz palače odlučuju koje će odgovornosti preuzeti nakon oporavka. Insajder je dodao da mama troje djece trenutno "ponovo procjenjuje što će moći raditi kada se vrati" nakon što je prošla preventivnu kemoterapiju zbog neobjavljene dijagnoze raka.

"Kalendar joj je prazan"

Podsjetimo, ranije su izvori bliski Kensingtonskoj palači otkrili za britanski Daily Beast da se princeza od Walesa neće pojavljivati u javnosti sve do kraja 2024. godine, što je zabrinulo obožavatelje kraljevske obitelji diljem svijeta.

"Velik broj zaposlenika treba znati točan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Katein kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine", rekao je izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.