Objavljeno da je psić iz Majskih Poljana zbrinut, ali nitko ne zna gdje je

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

PSIĆ iz Majskih Poljana koji je čekajući poginulog vlasnika na ruševinama kuće jučer rasplakao cijelu Hrvatsku nestao je. Iako se pojavila informacija da je maleni zbrinut i da ide u Pulu, nitko to nije mogao potvrditi.

Informaciju o zbrinjavanju u Puli noćas je objavila udruga Animalex koja je kasnije promijenila objavu na Facebooku i priznala da ne znaju gdje je pas. Sve koje je zanimalo što je sa psom uputili su na ravnatelja Azila Dumovec i Zoološkog vrta Zagreb Damira Skoka.

Skok je za Index rekao da pas nije ni kod njih te da je moguće da ga je uzela rodbina. Ni on nema točne informacije o pekinezeru koji je jučer rasplakao cijelu Hrvatsku jer je, kaže, na području previše životinja za koje se treba pobrinuti.

Na Facebooku se potom javila žena koja tvrdi da je nećakinja poginulog vlasnika objavila da pas ipak nije kod nje.

Pas je jučer fotografiran na ruševinama kuće svog vlasnika. Sjedio je tužan na klupi i čekao, a prizor je dirnuo stotine Hrvata koji su ga poželjeli udomiti.

U Majskim Poljanama su u potresu stradale brojne kuće, a poginulo je pet osoba. Iz tog sela stigli su neki od najpotresnijih prizora, poput psa koji je čuvao ruševine svog doma i konja Zekana kojeg je u posljednji čas spasio njegov vlasnik Tomo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.